Artėjant šaltajam sezonui negalime negalvoti apie kartu ateinančias Šventes - Kalėdas. Tokias jaukias ir šiltas. Kvepiančias meduoliais ir šeimos artimu. 

Todėl pats metas paruošti namus šventiniam sezonui - pasirūpinti interjeru,  atmosfera bei gražiausiomis dekoracijomis, kurias galite rasti parduotuvėse, taip pat susikurti patys.

Puošdami namus mes sukuriam unikalią šventinę atmosferą, kuri tampa ne tik džiugia vizualia patirtimi, bet ir prasmingu šeimos susibūrimu. Tai yra galimybė pasijusti išskirtiniais, išreikšti šventinę nuotaiką ir džiaugtis bendrais pastangomis. Tai yra vienas iš būdų, kaip šventės tampa dar šviesesnėmis ir jaukesnėmis.

Kalėdų spalvos

Tik nuo jūsų priklauso, ar norite, kad jūsų namai būtų spalvingi, ar santūresni ir elegantiškesni. Galite rinktis Kalėdų spalvas, tai yra raudoną ir žalią. Šis derinys visada atrodo gerai, o tradicija dar niekada nieko nenuvylė.

Taip pat galite rinktis žemės spalvas su gamtos įkvėptais dekoratyviniais elementais. Taip jūsų namai atrodys elegantiški, atpalaiduojantys ir itin madingi. 

Šventės yra puiki proga savo namus papildyti auksiniais ar sidabriniais akcentais. Blizgūs akcentai vis dar madingi kiekviename interjero dekoravimo stiliuje. Be to, auksiniai ar sidabriniai interjero dizaino elementai yra nesenstantys, ir daugelis iš jų tikrai galės išlikti savo vietoje net tada, kai šventės bus pamirštos. Nepamirškite, kad visose kalėdinėse dekoracijose, pavyzdžiui, girliandose, eglutėje ar vainikuose, gali būti daug blizgesio. 

Baldai

Šventinis laikotarpis yra puikus metas atsinaujinti namų interjerą. Pas mus galite pasirinkti įvairių baldų ir dekoracijų, kurios padės suteikti jūsų namams jaukumo ir šventinio žavesio. Baldų pasirinkimas gali lemti ne tik patogumą, bet ir bendrą namų atmosferą šventėms.

Žvakidės namų interjerui 

Nuo ilgų žvakių elegantiškuose žvakidėse iki daugybės kūrybingų teminių formų žvakių ar klasikinių žvakių stilinguose žvakidėse - pasiruoškite šventėms, kad jūsų namuose tvyrotų jauki ir šilta atmosfera.Visur pridėkite žvakių ir mėgaukitės magiška jų šviesa.

Kvapai

Be šiltos atmosferos, kurią sukuria jų liepsna, žvakės gali būti praturtintos maloniu kvapu, pavyzdžiui, tikrai šventiniu, tokiu kaip imbierinių meduolių, cinamono, gvazdikėlių ar netgi žvakių su karšto vyno kvapu, kurias galima įsigyti pas mus. Kiekviena šventė turi savo kvapą, o Kalėdos pasižymi saldžiais ir skaniais kvapais, kurie džiugina kiekvienus namus.

Puikūs kalėdiniai kvapai yra šie: apelsinų, cinamono, obuolių, sausainių ir meduolių. 

Paruoškite namuose kampelį Kalėdų eglutei

Kiekvienais metais pasirinkite naują Kalėdų eglutės idėją ir išsirinkite puikią vietą, kurioje jūsų eglutė tikrai spindės ir puoš interjerą. Pasirūpinkite, kad Kalėdų eglutės puošimas teiktų džiaugsmą ir pramogą. Išimkite ankstesnių metų kalėdines dekoracijas, peržiūrėkite jas, išsirinkite naujas, kurios gerai tiks, ir sukurkite geriausiai pasipuošusią Kalėdų eglutę, kokią tik galite sugalvoti.

Fone skambanti kalėdinė muzika

Jei turite kalėdinį garso takelį, namuose iš tiesų jaučiamasi kaip per Kalėdas. Vinilinė muzika šventiniu laikotarpiu skamba magiškai, ypač su puikia kompanija ir sausainiais, karštu vynu ar karštu šokoladu. Tačiau puikiai tinka ir muzika kuri jums sukelia šiltus jausmus. 

Paruoškite šildančių kalėdinių gėrimų

Jei norite, kad namuose būtų tobula kalėdinė atmosfera, jums reikia šiltų, šildančių gėrimų, kuriais tikrai galėsite mėgautis ir švęsti kiekvieną šventinę dieną! Puikiai tinka kalėdinė arbata ar puodelis karšto vyno, tačiau tai pats metas išbandyti ir naujus receptus.